Later, Dit is nu later.
Beter is het niet geworden kwa leven.
Maar nu in het later, kan ik heel trots zeggen.
Ik heb vrienden, die ik heb verdient.
Maar toch,
Domme dingen gezegd, die niet meer zijn om te keren.
Domme dingen gedaan, die ik niet meer ongedaan kan maken.
Boos op mijzelf, me kapot schamen.
Is dit nu later? Waar ik vroeger over zat te dromen?
Als dit nu later is, wil ik de tijd weer terug draaien.
Terug draaien naar hoe het vroeger was.
M’n fouten omgedaan maken,
om geen vrienden kwijt te raken.
het spijt me, wie helpt me de tijd weer om te draaien