Gesprek met u in de gebeden.
In het leven kom ik mijzelf ergens tegen.
Weinige wegen leiden naar daar . Ik kom er niet zoveel tegen.
Waar ik vandaan kwam zijn er maar weinige heen gegaan.
Door de regen en stil staan door tegenslagen ja,
het is leven. Er is strijd maar dat enkel in de liefdes naam.
Zovele kom ik tegen die niet weten waar ze moeten gaan.
Ik ben er een van en toch wil ik weten wat er aan andere kant van eenzaamheid bestaat.
Toch zoek ik teder naar verliefdheid . Probeer ik je te zoenen. Te verbinden. Zoek naar verbinding.
Waar het water gaat. Waar jou naam bestaat
Ik sla mij er doorheen.