hoe graag je het ongedaan willen maken.
bijna allen spullen in je huis die braken.
samen zullen we het verminderen.
ik wil er voor jou zijn.
wat jouw problemen ook zijn het zijn niet mijn zaken niet.
als jij wilt help ik jou om er een beetje vanaf te komen.
hoe minder hoe beter zullen we maar zeggen.
waar de agressie vandaan komt het blijft voor jou moeilijk uit te leggen.
wat je ook afbreekt.
of in brand steekt
je zult de schade kunnen beperken als we er samen aan zullen werken.