Ik schets en teken,
Mijn eigen wereld,
En zet op papier,
Wat niemand begrijpt,
Ik schrijf en leg vast,
Mijn eigen dagboek,
In een taal, geheimschrift,
Die alleen ik kan lezen,
En vang op het papier,
Schilder op het doek,
Herinneringen vers en oud,
Gebeurtenissen goed en slecht,