'Wilt u er een tasje bij?'
Even de twijfel, een moment afwezig.
Vergelijk zijn woorden.
De eelt, een gedachte alleen.
Buiten ligt een mondharmonica op straat.
Ze had geen idee waar het echt over gaat.
Iets van evenwicht, een connectie.
Iets dat leeft, dat bestaat.
Wiind vergeeft haar zijn dromen.
Rustig kijk je met me mee.