hellup
een piloot met tig teveel uren
vroeg God: kan ik een engel huren
ik werk veel te lang
en zo word ik bang
dat ik een doodskist moet besturen
22/1/2013
wr
(n.a.v. pilotenstaking;
ze moeten soms tot 22 uur gaan werken
economisch belang gaat wederom
vóór mensenlevens)