Had het nooit meer durven dromen,
had het nooit meer durven hopen.
Ik heb je eindelijk weer terug.
Zoals je toen ook was.
Samen gaan we er tegen aan,
samen gaan de tijden door staan!
Nu laat ik jou nooit meer kwijt,
Want ik hou van jou!
En door dat te zeggen krijg ik nooit spijt :$