kijk daar heb je de wilde regen
rondje oordeel met dat daarin en dat jij en ik van de bijbel hebben gekegen
ziedaar hij daalt en daalt
en haalt daarbij de straat in de enkele bangere dromen
langer bang
en de kinderen mooi meegenomen
ik zal jullie nog een keer helpen
"ja, ik zal van verre!!"
"de visjes zaten aan mij"
de muisapen raakten de hemel
toch was er pasta
pasta choka
omheen een lelijke krulbes getrapt in dit eerlijke oord
de boombes is verre van bast
dan is ze/hij toch sterker dat hangt hij toch hoger
jawel maar niet van nature
het enige nature dat hij mee mag dragen
en waardoor de zaak blijft behagen
in dit bangelijk nog
"bombes? boombes?"
is maar een tong en een woord