Ik zou jou alles gegeven hebben,
Mijn hart,
Mijn tijd,
Mijn liefde,
Echt alles,
Ik zou jou alles gegeven hebben,
Een kus,
Een knuffel,
Cadeaus,
Echt alles wat jij maar zou willen,
Ik zou jou alles geven,
Maar wat geef jij mij,
Niks,
Helemaal niks,
Zelfs geen 'hoi',
Zelfs geen lach,
Zelfs geen blik,
Ookal gaf je mij maar zoiets kleins,
Dan zou mijn dag al geweldig zijn,
Ik vraag niet veel,
Ik hoef niet veel,
Maar ookal is het iets heel simpels,
Je zou me er zo veel plezier mee doen,
Simpelweg omdat ik van je hou.
Ik ben gek op je
xxx kennelijk niet jouw Hartendiefje.