soms heb je het liefts dat je ophoudt er tegen vechten terwijl je net begonnen ben met er tegen te vechten.
het liefts ben je ervan af.
dat is het gevoel dat jij mij ook meteen gaf.
vechten voor iets dat niet weg wil. hoe hard je er ook voor vecht voor jou maakt het weinig verschil.
de steun de gevoel van niet alleen zijn is aanwezig.
wees niet bang om je om tranen te laten vallen, want dat gevoel dat je liever wil overlijden dan door blijven vechten moet je vermijden.
je bent sterk je bent een vechter.
door die gevoel hebben dat je blijft leven,
en dat je alles op alles zou geven maakt jou beter en gezonder inplaats van dat je achteruit gaat en het steeds slechter blijft.
het gevoel dat je te laat ben mag erniet wezen.
ik heb het gevoel en het gevoel zegt dat alles wat jij in je leven plotseling kan krijgen jij er ook ooit van zult genezen.