Buenos Aires
Een stad van passie
Tango- Tango.
Als heimwee bevliegt het mij.
Tv confrontatie.
Smeedijzeren balkons,
overdadige krullen.
Kriskrassend verkeer.
Geen impuls verhullen,
volg, leef je hart.
De Tango- Tango hoge hakken
klinkend klakkend met
zo’n zekerheid.
De zekerheid van het vuur
impuls van het verlangen.
Verlangen.
Leven bruisend als een rivier,
briesend als een paard.
Tijdloos als de Tango- Tango
in Buenos Aires Olé
Stilletjes staar ik naar de tv.