MIJN HOND
Droef gestemd door gemiste kansen
Geknoei en harkerig gedrag
En mensen die ik niet mag
Wordt ik verwelkomd door geblaf .
De blijheid die je in hem ziet
Is echt want veinzen kan hij niet
En ook je fouten ziet hij niet.
Als ooit een wezen oprecht en eerlijk is geschapen
Dan zijn het zij die het kwispelen niet kunnen laten
Waaraan heb ik die verknochtheid verdiend
Van deze hond ,mijn allertrouwste vriend ?
Als ooit een hond is zoals hij zou moeten wezen
Dan is het wel dit langharig warme wezen
Samen hebben we een band opgebouwd
Zodat waar we ook gaan ,hij mij vertrouwd.
Theo Boddeus en Finca een Cavalier King Charles Spaniel