Je kus,
neemt mij mee.
je armen,
maken mij tevree.
De liefde gevonden,
laat je mij niet los.
de liefde gevonden,
maakt mijn hoofd chaos!
ga niet weg!
blijf mij omarmen...
Ik hoef echt geen uitleg,
je hoeft me alleen te verwarmen
...Zoals je altijd doet,
In mijn dromen...