Mijn rugzakje!
Hoe veel kan er nog bij.
Telkens als ik denk nu is hij vol,
komt er toch weer wat bij.
Heb ik mijn leven uiteindelijk op de rail!
krijg ik ontslag, Mijn dochter na jaren terug gewonnen,
word ze achtervolgt met geweld en desrepect.
Wanneer komt nu eens de tijd dat ik kan zeggen:
NU BEN IK GELUKKIG en kan ik mijn rugzak ledigen.
Ik wil nu wel eens tijd voor mezelf en mijn rugzakje langzaam ledigen.Waarom is mijn pad met modder bedekt, en het pad van een ander geplaveisd??