Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kroon aan de kapstok
Kroon aan de kapstok
Een kroon aan de kapstok
de hoorn van de haak
Moede benen op de canapé
het einde van een taak
Haren los over de schouders
op een plank de laatste hoed
De glimlach die mag blijven
die staat haar juist zo goed
Even niks meer te besluiten
geen stuntelaars op het bordes
Liever nu als oppas-oma
in een royale kindercreche
Het stokje aan de volgende
al een echte waterdrager
Niet echt een beetje dommer
alleen misschien wat trager
Maar wel een enthousiaste
gewoon een jongen van het volk
Luistert goed naar wijze mannen
en verstaat vrouwen zonder tolk
Het gaat vast en zeker lukken
de jongeling is al ervaren
Dus laat de boel maar waaien
er wachten gouden jaren
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
29 januari 2013
Thema's:
[Werk]
[Verandering]
[Bewondering]