dit is de laatste keer, dat ik aan je denk
de laatste aandacht, die ik aan je schenk
de laatste traan, die ik om je laat
zodat je vanaf nu, mijn hoofd verlaat
ik hoop dat je zult boeten, je leven lang
voor de keuzes die je hebt gemaakt
want weet; je maakt mij nooit meer bang
ook al heb je me zo hard geraakt
en geen 1 keer sorry, heb je gezegd
voor die weken, maanden , jaren
maar ik heb nu mijn rug gerecht
en jij zit op de blaren
want jij voelt niets, alleen haat
voor het kind dat je zelf hebt verwekt
maar door elk woord, en elke daad
heb ik mezelf ontdekt
ik houd niet van je, maar haat je niet
want medelijden is mijn gevoel
en ik hoop dat je, niet nu, maar ooit, inziet
wat ik hiermee bedoel
ik hoop dat je nooit iemand aandoet
wat je mij hebt aangedaan
je laat me nooit meer vallen papa
want ik ben opgestaan