je zit daar zo alleen
is er soms iets
je lippen die bewegen
maar je zegt helemaal niets
je staart wat voor je uit
en je wangetjes zijn lijkwit
hou je niet groot
ik voel dat je ergens mee zit
want je ogen verraden
hoe jij je nu doet voelen
en die tranen bevestigen
wat jouw ogen bedoelen
dus hey jij daar, wat is de reden
waarom je huilt en je niet praat
je lichaamstaal zegt nu even genoeg
het is beter dat je nu even rusten gaat
na het rusten zal je
alles weer iets zonniger gaan zien
en weer gaan praten en stralen misschien
toi toi