Een “gelukkig leven”
Ik heb alles wat ik nodig heb
Ik leef niet in armoede
Ik ga zelfs opnieuw naar school voor een diploma
Iedereen houdt van mij
Ik erger mij aan alles
Ik heb geen zin om altijd te vechten
Ik heb geen zin om oud te worden
Ik heb geen zin om altijd ziek te zijn
Ik heb geen zin om operaties te moeten ondergaan
Ik heb geen zin om de staat nog langer te sponseren
Het heeft geen zin om je tanden te poetsen
Het heeft geen zin om te stoppen met roken
Het heeft geen zin om naar oplossingen te zoeken
Omdat er eigenlijk toch niks aan de hand is
Professionele hulp? Heeft geen zin…
Die vertellen enkel dat het tijdelijk is
Dat alles met therapie opgelost geraakt
Word ik dan niet oud?
Zal ik nooit zieker worden?
Zal ik er niet voor moeten vechten?
Zal ik terug zin krijgen?
Leven?