ik durf het niet
ik wil het wel vragen
jij bent mijn prins op het witte paard
morgen zie ik je weer wil het vragen
en als jij ja zecht ben ik so happy
jij bent lief knap
droom elke nacht over jou
lieve schat ik hoop dat ik het morgen durf
te vragen en dat jij ja zecht