Waar is de waarde echt.
Gestrooid heb ik met jou handen.
Licht is er in het gevecht.
Durf je ze in een te klampen.
Wie kan ze allemaal aan.
Beproefd bevochten. Gemaakt door het echte.
Bestaan . wij vinden ons in het echte.
Geloof jij de dromen over de regenboog.
Durf jij te vertrouwen in het hoge.
Langzaam slaap ik in bij jou . aan de zijde. Er is veel water.
Ik hoop op romantiek.
Rozendoorn beschermen de bloem zo schoon.
Ik leef naar jou toe. Ons in een droom