elke kras, en elke snee
staat voor de stem, een slecht idee
ik wil dood, spookt door mijn hoofd
en elk gevoel voelt als verdoofd
ik ben beroofd, van mijn geluk
mijn hoofd is druk, doet pijn
na deze regen komt geen zonneschijn
ik wil hier ver vandaan
en rustig aan, weer leven
al is het maar voor even
weg van de stress, zoekend naar
de weg van het succes
maar hij lijkt zo ver weg
ik sta nu op en zeg;
het kan niet langer zo gaan
ik doe mezelf iets aan
dadelijk ben ik dood
dit is hoge nood...