ik weet niet meer wat echt is
ik voel niet meer, ik dool
ben verdwaald in mijn eigen
gedachten, al die nachten
ziek van het leven zelf
bang om het te verliezen
waar moet ik voor kiezen?
een donker bos, of verlost
van deze eeuwige angst
ik wil genieten, gelukkig zijn
niet meer leven met deze pijn
maar opgeven voelt als falen
ik wil het gaan halen
ik wil weer vrij zijn, open
opstaan en weer lopen
richting de zon
ik wou dat het kon
help me dan toch...