Muziek echoot door de gang. Ze is alleen.
Haar maag is net zoals die van hem leeg.
Stemmen klinken van voren, de lucht drukt.
Bij de tafel staan ongeschoren mannen te ballen.
Deze nacht maar geen gekreukeld gordijn.
Ik schreeuw te zwijgen. Neem een slok.
Kijk je even aan, voor de goede orde.
Sommige mensen kennen elkaar.
Zonder voorval.