Welkom in een wereld,
waar jij niet bestaat.
Een wereld zonder denken,
en je altijd onder staat.
Je gedachten zijn hier zinloos,
de pijn wordt niet gewaardeerd.
Je hoofd is nutteloos,
alles wordt geprepareerd.
Geen bezittingen, of recht,
de ander denk voor jou.
Hier geen goed, of slecht,
we zitten vast aan de touw.
Maar de geest is sterker,
deze zal voor eeuwig bestaan.
Ook al wordt dit steeds erger,
ik zal door blijven gaan.
Ooit heb je weer de vrijheid,
we spreken het woord; individu.
Dan zijn we weer ons zelve,
verleden heilig, hier is het nu..