Waarom, kan ik niet meer slapen niet meer denken niet meer eten
Waarom, kunnen mijn gedachten jou niet meer vergeten.
Mijn buik zit vol met vlindertjes van jou, omdat ik van je hou.
In de wolken zie ik jou staan, in gedachten spel ik jou naam.
Ik hoor je stem in het ruisen van de bomen, sluit me ogen en gaat weer fijn verder van jou dromen.