Soms lijkt het leven op meer van hetzelfde,
en ergens hebben we het wel gehad.
Toch zijn we geen spat veranderd,
want we kiezen maar al te gemakkelijk
voor de same old shit.
Want mensen die het echt anders doen,
nee dat gaat toch echt te ver.
Door onze angst, door onze vrees,
praten wij ons hees.
Omdat we stiekem ergens hopen,
dat het toch echt anders kan.
Wie o wie durft het aan,
de nieuwe wereld te betreden?
Wie o wie kan de ander wegwijs maken,
uit een oerwoud aan nieuwe mogelijkheden?
Je moet het echt wel durven,
misschien pas nadat je die same old shit
zo schijtzat bent.
Dat je eindelijk die stap zet,
die nodig is om ervoor te gaan.
Tot die tijd hou ik je wel een wortel voor,
tot het klinkt: we want more!