De gedachten van gisteren zijn de verloren hoop op vandaag.
Vandaag zijn net als gister de gedachten van wanhoop en leegte.
Je ademt, je lacht, je praat, je doet wat alle levenden doen. Geprogrammeerd om niet op te vallen, geleerd om mens te zijn.
Een omhulsel geïnfiltreerd in de maatschappij, alles kunnen en doen wat zij doen, alle prikkels en emoties hebben die zij kennen. Een klein verschil, maar wel die van een andere wereld, wanneer alles verdwijnt in de leegte, wanneer alles wat je ervaart geen houvast heeft. Wanneer de gedachten van gister een verloren hoop is op vandaag.