je lieve stem,
verwarmt mijn hart,
geeft me kracht
nee,het gaat deze
keer niet om macht
het gaat over graag zien ,
van één kant
mijn kant moet nog komen
maar langzaam
win je me voor jou
je lieve woordjes laten me
zweven van plezier,
de wind neemt mijn haren
en laten me slingeren
tussen verdriet en vreugde
je lieve stem
verwarmt mijn hart