jij bent iemand die mij gezelschap houd.
jij bent een geschenk die aan mij denkt en mij liefheb.
ik heb jou net zo goed lief,
jij bent iemand die dingen aan de positieve kanten kunt zien.
het is nooit saai in mijn omgeving met jou in mijn omgeving.
met jou is het leven pas een uitdaging jij maakt mij wie ik geworden ben.
jij bent iemand mij gezelschap houd iemand die ik niet wil vergeten iemand waar ik op kan bouwen. iemand die ik met open armen zou ontvangen.
jij bent iemand die ik met de dagen door wil bedanken dat je een deel uit mijn leven mag maken.
iemand waar ik mijn over leuke dingen kan praten.