De onmogelijke vraag kwam uit je mond..
Ik weet nog dat ik daar zat, huilend op de grond..
Blij met een geliefde zoals jij..
Maar zie je het dan niet aan mij?
Willen genieten van alles om me heen..
Totdat het vertrouwde verdween..
Gekozen voor een leven met jou..
Omdat ik zo ontzettend veel van je hou..
Nu stromen de tranen van verdriet..
Maar mijn heimwee is iets dat niemand ziet..
Dus ga ik door met opgeheven hoofd..
Wetend dat ik ooit terugkeer naar mijn thuis, is wat mijn verdriet verdoofd..
Gelukkige tijden met jou..
Ongelukkige tijden in gevecht met heimwee