Leven deed je als God in Frankrijk
en je had ook veel plezier
Je had op het leven een heel goede kijk
je was gewoon een lekker dier.
Maar wat is er onlangs gebeurd ?
je kreeg een ernstig ongeluk
en iedereen heeft erg getreurd
en ik zat helemaal stuk
Gelukkig is het tij gekeerd
wie had dat toch gedacht
je hebt er ook wat van geleerd
je hebt het er goed van af gebracht.
Je staat nu weer midden in het leven
en werkt weer de hele dag
je wilt er nu weer alles voor geven
dat het voorlopig zo blijven mag.
Het leven is toch veel te kostbaar
dat besef je nu des te meer
Na zo'n ongeluk, dat is toch waar ?
ga je niet meer zo te keer.
Je hebt uiteindelijk ook een vrouw en kind
daar heb je de verantwoording voor
ik denk, dat zij dit ook vindt
dus jij gaat gewoon voor het door.
Zij willen jou nog lang niet kwijt
ze houden teveel van jou
benut nu beter je tijd
dan krijg je nooit berouw.