Met die donkere ogen
waarnaar ik zo verlang,
staar me aan,
neem me bij de hand.
Laat me volgen, laat me voelen.
Laat me bij je zijn,
zo lang het nog kan duren.
Ja, ik tel de uren
totdat ik weer
mag zijn.
Laat me proeven, laat me strelen.
Laat me bij je zijn,
zo lang het maar mag duren.
Stilte droomt me
jouw armen
binnen.
Laat gisteren
opnieuw beginnen.