Ik zie haar,
weerspiegelt in het glas..
Lopend van mijn aandacht,
ver weg van waar je was.
Mijn adem condenseert,
jouw beeld meer vervaagt.
Mijn hand wordt geblokkeerd,
mijn tast, ik wil zo graag.
Ineens weer een blik,
zij kijkt naar me met een lach.
liefdevol, ik schrik,
dat je me starend zag
Liefde heeft geen blokkade,
een raam is zo fragiel.
Bij jouw voel ik me verzadigd,
Ik hou van je geest, je ziel