Draaiende bewegingen
Krachtige termen
Veranderende blik
Helder vooruitzicht
Achteruit kijken niet nodig
Volg gevoel naar het licht
Niet meer stilstaan
Juist verdergaan
Onrustige benen
Willen sneller dan gevoel
Haast geboden
Door sterker wordende noden
Sprinten naar de horizon
Juist dat is verboden
De tijd niet versneld
Langzaamaan
Langzaam gaan
Tot gefluister verteld
Dat de klok geluid heeft
De wedstrijd gefloten
Van spanning overgoten
Komend uit de grot
Van helemaal achterin
Rustig aan naar voren
Het geweten niet verloren
Geluiden laten binnenkomen
Het gevoel mag er zijn
Alles wat ontnomen
Zal mettertijd weerklinkend
Het hart weer binnenstromen