Oversteek tussen dag en nacht is de avond
wolken vervagen achter een rode gloed, dan blauwe gloed
De laatste melodieën van gevleugelden worden afgerond
de bezige zon maakt plaats voor rust in ieders gemoed
we voelen beiden het deken van de nacht ons bedekken
knus wil ik met jou in de nacht verzinken
laten we het drukke leven aan ons voorbijtrekken
zullen we samen de beker van passie en hartstocht drinken