Mezelf verloren,
Jaren geleden,
Niet wetend wat ik moet,
Wie ben ik?
Mezelf verloren,
Neer gehaald door stilte,
En de pijn,
Waar is mijn weg terug?
De Tijd,
Verstikt mijn hoop,
Die ik had,
Het Enige beetje hoop,
De Tijd,
Laat je lijden,
In je pijn,
Voor lange Tijd,
Woorden,
Fie hulpeloos zijn,
Je niet helpen,
Wat wel hoort,
Woorden,
Zijn net kogels,
Ze gaan door je heen,
Je ligt open,
Leugens,
Die je hoort,
Die je jezelf verteld,
Die jezelf gelooft,
Leugens,
Houden je op de been,
Daar verstop je je achter,
Niemand Die je pijn ziet.