Jou Moeder was de vrouw in je leven, ze heeft je veel liefde en warmte gegeven.
Als ik in je ogen kijk zie ik het gemis en veel verdriet, waarom nou zij je hebt nog zoveel vragen je begrijpt het niet.
Ze nam het lot in eigen handen, en reist nu door hemelse landen.
De dagen zijn voor jou soms akelig lang, ook de nachten maken je bang.
Ik heb deze vrouw nog nooit gekend, maar ik weet dat ze bij je is overal waar je bent.
Je mag er altijd met me over praten, misschien helpt het je een beetje los te laten.
Ik weet dat het je iedere dag bezig houd, hoop dat je het me eens toevertrouwd.