in mijn leven zou Ik jou meenemen in gedacht.
het loopt mij soms dagen soms weken soms maanden soms jaren achterna waarom jij er lichaamlijk er niet bent?
misschien staat niemand op deze informatie te wachten,
maar jij bent net zo even waard als ieder ander mens die leeft of geleefd heeft.
jij bent de eerste vriend die mij het gevoel geeft dat ik vrienden heb.
met de dagen door heb ik het gevoel dat ik iets voor jou moet schrijven om duidelijk te maken,
dat ik je niet vergeten ben.
ik heb je moeten verliezen omdat iemand jouw leven moest ontnemen en je was niet de enige waarvan z'n leven ontmomen is.
ik zei bij mezelf dat ik de gene moest zijn die slachtoffer moest wezen en niet jij.
hoe stom het ook is om zo te denken, maar voormij zegt het genoeg dat ik jou niet nooit heb willen veliezen.
hoe gek het ook is dat ik me dat niet bent vergeten hoe ik me voelde toen ik jouw verloren had.
Mijn zus Samira dank ik voor de steun met het verlies van ons moeder en een goeie vriend van mij.
Delano jij blijft een deel uit mijn leven zoals mijn familie.
ik zou het nooit kunnen accepteren dat je niet overleden bent de vriendschap tussen ons twee gaat nooit voorbij.
zolang ik je in mijn hart heb neem ik je mee in mijn leven en zou jou een plek in mijn hart geven.
Delano ik hoop dat wij elkaar daar boven ontmoeten wanneer het mijn tijd is om te gaan.
ik dank God de reden is dat zowel je broertje en broer en moeder als jij een geschenkt zijn.
omdat ik dit voor jou geschreven heb zegt niet dat ik rot gevoel verloren heb.
je geeft mij een gevoel dat zegt dat je in het leven ook ergens bij stil mag staan, en dat je even de dingen loslaat wat je in het dagelijks leven doet.
en bij sommige mensen geeft het een droevig gevoel en bij sommige iets goeds.
dit is iets wat ik met de rest deel en duidelijk wil maken dat ik jou zie als een broer als een familielid.
als jij niets betekende voor mij dan had ik ook niks te zoeken op jouw begravenis.
dit is iets wat ik voor jou geschreven heb omdat ik je mis.