Zoveel overwonnen,
in principe gaat het zoals het moet.
Maar de twijfel die blijft,
doe ik het wel goed?
Elke stap die ik zet,
overdenk ik duizend maal in mijn hoofd.
Heb ik mezelf hiermee,
van mijn zelfvertrouwen beroofd?
Ik ben niet ongelukkig
en heb verslagen mijn oud verdriet.
Maar als een echte overwinning,
dat voelt het net weer niet.
Trots diep van binnen,
waarom kan ik het niet laten zien?
Ik weet dat genoeg mensen denken,
dat ik het echt verdien.
Diep van binnen ben ik moedig,
een vechter en geef nooit op.
Maar die stoom van twijfels,
wanneer komen die tot een stop?