Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Booss.
Traag gaat de tijd
Moe van alle ergenis
Verdwaalt in woorden
Zoekend bij mensen
Geen troost te vinden
Geen liefde ontvangen
argwaan van deze tijden
Waarom is er dan niemand
Die is zoals mij
Wel voor me klaarstaan
Normaal de dingen beleven
Er zijn en me nooit alleen laten
Waar is alles wat
ik ooit nodig had
en nog steeds heb
weg moeten vluchten
van huis naar huis
Verschrikkelijke dingen
waarom moet al het slechte
mij overkomen
van vroeger tot nu
waarom..
Reacties op dit gedicht
life3 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Arendsoog
:
Woensdag, december 31, 2014 19:59
Vreselijk..ik hoop dat het beter wordt en dat je mensen als jezelf zult vinden..liefs Arendsoog
Trix
:
Woensdag, februari 13, 2013 11:03
-Verdrietig-
Het sleept me mee in je verdriet.
Over dit gedicht
Auteur:
life3
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
12 februari 2013
Thema's:
[Bedrog]
[Eenzaamheid]
[Teleurstelling]