te laatste tijd ben ik zo ongelukkig
alles wat ik doe, is niet goed
ik wil terug zoals vroeger zijn, gelukkig
kan iemand zeggen hoe dat moed
want echt niks gaat niet meer
licht dit aan mij
doe ik iets verkeerd?
zeg het mij dan wordt ik misschien terug blij
en als het mijn fout zal zijn
dan kan ik er misschien iets aan veranderen
ook al zal het niet gemakkelijk zijn
maar ik kan het altijd proberen