het is midden in de nacht
als ik zie dat je nog online bent
je kan niet slapen,bent van slag
we voelen elkaar aan
voel je verdriet
voel je boosheid
voel zo veel dingen
ik geef je wat raad
om je ff weg te halen
uit een moment,
terug komend
ben je rustig,dat doet me goed
we gaan slapen
ik weet dat de woorden
die je hebt gezegd tegen degene
goed zijn aan gekomen
ik hoop dat je goed hebt geslapen