schat
dit is voor jou mijn schat
je was zo lief als een kat
je gaf me een brief
er stond je bent mijn hartendief
ik was zo blij
morgen ben ik vrij
gaan we ergens heen
ben je nu alleen
ik blijf je trouw
tot ons dood en ons scheid
voor jou omdat ik zoveel van je hou