Voor jou speelt een wiegeliedje
Je bent ook zo’n heerlijk grietje
Nog maar net bekomen van de bevalling
Vond je vader je een mooi klein ding
Hij aanbad je terstond
Je keek toe met open mond
Nu slaap je en sabbelt op je speen
Hij kijkt verliefd en denk waar moet dit heen
Als je straks groot bent en bijdehand
Neemt hij je dan nog eenmaal bij de hand
Geeft je weg aan hem voor het altaar
Hij is tevreden in jullie liefde voor elkaar.