Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het is niet eerlijk
Het is niet eerlijk
Wat heb ik misdaan
Waarom laat je me n in de tocht staan
we hebben het toch altijd zo leuk
En nu zit alles in de kreuk
Ik voel zo veel
Ook voor jou
Maar ik zeg je 1 ding
Laat me niet in de kou
Omdat een andere mening heb
En mag hebben ben ik niet meteen afgekeurd
Of is dat nu al gebeurt?
Het is niet eerlijk
ik weet mezelf geen raad
Het lijkt nu een leven zonder de rode draad
Alles lijkt voor niets geweest
Ik verdien het geluk niet
Want nu doet me dit weer een hoop verdriet
© Michèlle
Reacties op dit gedicht
Miesmuis vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mucho
:
Zaterdag, februari 23, 2013 18:03
oh ik ga maar weer de hondenmand opzoeken:(
Over dit gedicht
Auteur:
Miesmuis
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
14 februari 2013
Thema's:
[Verdriet]