De hand hangt in de lege ruimte,
vult het met zijn zijn
terwijl het hoofd vol is
van een lege aandacht
Een voet op hiel uitgezet,
dansend een balans vinden
in evenwicht en stilte
Zachtjes uitademen in traag ritme
Vervallend in meditatie
van denken, doen en zijn
siert een glimlach de ogen