Al jaren zitten we op hetzelfde bankje.
De kleur van de bomen wisselt met jouw huid.
Ik ken de kale toppen, de bloesem, de bloei.
Het vasthouden en loslaten in de herfst.
Je kent de zwarte vogels die er wonen.
Ons lied dat zij zingen.
We kennen deze plek, we kunnen niet weg.
Hier is alles veilig.