Toch waren wij 4 jaar lang samen,
En beloofden wij elkaar nooit uit elkaar te gaan,
Tóch verschilde wij van geloof,
En heb je me daar alleen laten staan..
Ik hoopte dat wij nooit uit elkaar gingen,
Maar het is dat ze je gingen dwingen..
Je moest wel weg bij me,
Anders zou er wat gebeuren..
Wat voor wereld is dit als liefde toch verboden is..
Misschien heb ik gelijk, Maar misschien heb ik het mis..
Ik was zo gelukkig met jou, en er is echt niemand net als jou,
Ik wou met je trouwen, ik leef voort in de kou..
Duistere wereld,
Zoveel pijn,
Wat zou de toekomst toch zijn?
Ik voel me voor altijd klein..
Ik sta zwak in me schoenen,
Herstellen, dat zal een poosje duren..
Ik mis je..
Verboden liefde..