Verdwaald in gedachten
in de zinnen die ik schrijf
ik ga niet vooruit
het lijkt of ik achterblijf
hangend in emoties
om één enkele verlater
liggend in een zee
zwevend op het water
hersens even leeg
dat is wat ik zou willen
even niets,
even geen energie verspillen
het lukt me niet,
ook al is dat wat ik graag wil
het is nog niet voorbij,
en die tijd, die staat alleen maar stil.