je vraagt je af waarom je leeft.
je vraagt je af waarom je liefde geeft.
niemand kan altijd maar gelukkig zijn.
als sta je nog zo in de zonneschijn.
mensen kennen ook moeilijke tijden.
soms probeer je juist die dingen te vermijden.
niet alles lukt in een keer.
al verlang je noch zo naar meer.
het leven gaat de vrije loop.
soms heb je maar weinig hoop.
vertrouw dan op je zelf en op wat je kan.
al ben je noch zo bang.
ook als je wakker word
en het leven is noch zo kort.
besef dan waar je voor leeft.
het geeft niet dat je voor je angsten beeft.
besef dan dat je een goed leven lijd.
dan krijg je echt geen spijt.